Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Ранги форуму

Сообщений 31 страница 41 из 41

31

lovej написал(а):

Шановний інтелекте! Може розкажете для неосвіччених, що таке "Ахеронт" взагалі? Теж звучить кумедно трохи)

Ахерон (або Ахеронт, дивлячись в якому написанні) - річка, через яку перевозить мертвих демоноподібний перевізник Харон в Пекло. Оскільки згідно Данте, в Чистилище та Рай неможливо попасти, минуючи Пекло, саме ця річка є першою, яку треба перетнути на шляху до світла.
Данте "Божественна Комедія".

0

32

І що в тому пеклі відбувається? (вибачте за неграмотність, не читав)
Як визначається ступінь готовності до наступного кроку на шляху до світла?

0

33

Ashnar Lynx написал(а):

Тоді я обираю козацьку систему рангів. За Яворницьким. Вона мені найбільш подобається.

Там категорій не так багато.

0

34

Ashnar Lynx написал(а):

там давно уже не був, заходити навіть не хочеться. А що, там Бард уже завів такі порядки? Н-дааааа...
Мабуть-таки доведеться мені після того, як наб'ю собі руку як адміністратор форуму, писати проект ЕД-2. Бо з такими виконавцями від ідей Юлії Володимирівни нічого не лишиться.

Бард  там рулить на повну. Бани сипляться всім, незважаючи на ранги та зміст постів. Самий цікавий бан на 3 дня ІО95 за прирікання з адміністраторм .
Що ж до самих ідей - то на форумі повний штиль.  Якщо раніше хоч флуд перекривав критерій активності форуму то тепер навіть він відсутній.

0

35

Ashnar Lynx написал(а):

Ахерон (або Ахеронт, дивлячись в якому написанні) - річка, через яку перевозить мертвих демоноподібний перевізник Харон в Пекло. Оскільки згідно Данте, в Чистилище та Рай неможливо попасти, минуючи Пекло, саме ця річка є першою, яку треба перетнути на шляху до світла.
Данте "Божественна Комедія".

Просто Славко якраз купив собі цю книгу, ось і розважається.  :rolleyes:

0

36

bmp_mike написал(а):

Бард  там рулить на повну. Бани сипляться всім, незважаючи на ранги та зміст постів. Самий цікавий бан на 3 дня ІО95 за прирікання з адміністраторм .

Ужос! Саме через букву "о", кентавр такий від слів "ужас" і "хаос". Якщо вже IO95 попав під бан, то це вже аллес. Таку ідею спаскудили, гадюки  :mad:  :mad:  :mad:

bmp_mike написал(а):

Що ж до самих ідей - то на форумі повний штиль.  Якщо раніше хоч флуд перекривав критерій активності форуму то тепер навіть він відсутній.

Ну значить, починаю лазити по deviantart і шукати макети сторінок, які можна використати для ЕД-2. І зі слоганчиком можна.

Electronic Democracy - 2: Ми створюємо закони

Потім, намалюю хоч один макет, відкрию тему по ЕД-2. А поки давайте все-таки вирішимо, які ранги будем використовувати. У нас уже ціла купа пропозицій. ;)

0

37

Ashnar Lynx написал(а):

А поки давайте все-таки вирішимо, які ранги будем використовувати. У нас уже ціла купа пропозицій.

"Я обираю козацьку систему рангів. За Яворницьким!".

0

38

bmp_mike написал(а):

"Я обираю козацьку систему рангів. За Яворницьким!".

Я знав, що вам теж сподобається. Але про всяк випадок я відкриваю голосування, щоб знати напевне, що це не моє вольове рішення, а узгоджено з іншими форумчанами.
Козацька система рангів на форумі

0

39

Може бути. Тільки може почати з джури?

0

40

Ashnar Lynx написал(а):

Якщо вже IO95 попав під бан, то це вже аллес.

А його і на ідеальній країні забанили - він в своєму блозі писав, що ні за шо.

0

41

lovej написал(а):

А його і на ідеальній країні забанили - він в своєму блозі писав, що ні за шо.

В принципі теперішня ідеальна країна та форум "Українського прориву" одне і те саме. Мабуть він мав на увазі саме цей "історичний Бардівський бан".  :rolleyes:

0