Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Ранги форуму

Сообщений 1 страница 30 из 41

1

Оскільки тут нас уже набралось без одного десяток, прошу висловлювати свої побажання щодо того, які повинні бути ранги на форумі, і після якої кількості постів даватись. Оскільки я адмін, то свою версію я викладу останньою. Прошу висловлюватись. ;)

0

2

Можна взагалі з першого.  А щодо рангів - треба подумати. Так зразу і не придумаєш.
До речі, на одному форумі мені сподобалась така штука, як репутація. Користувачі самі віддають свої голоси  іншим користувачам. І відразу й видно, хто цікавий. А кому треба підтягнутись.

+1

3

Сепия написал(а):

До речі, на одному форумі мені сподобалась така штука, як репутація. Користувачі самі віддають свої голоси  іншим користувачам

А в мене таке є. Бачите там, на лівій панелі поряд з ніком пункт "Уважение". Ось там будь-ласка, можна виставити ступінь поваги до автора. А можна й пости оцінювати, отам внизу поста є велика цифра "нуль". Натискаєте на неї, і додаєте таким чином +1 до поста. Ось я додав +1 до вашого. Внизу бачите?

0

4

Ashnar LynxРозібралась. Загрузила вже свій профіль. А то було не звично, наче гола!

0

5

Звання потрібні чисто технічно, оскльки двіжок однак фіксує кількість постів. Пропоную щось історичне - римське чи ще якесь історичне. Можна навіть по приколу. Наприклад, радянський партійний табель про ранги  :lol:

0

6

Lanselot написал(а):

Наприклад, радянський партійний табель про ранги

Або табель про ранги НКВС. Чи СС.  :lol:

0

7

НКВС - теж непогано.  :rolleyes: У СС вони для нашого вуха дуже складні.

0

8

Який  зміст в тебелі рангів? Хіба, що для престижу чи по-приколу.   :rolleyes: Хоча роботі воно не поміщає і не зашкодить. Але навіть для приколу щось не конче прагну бути серкретарем райкому .

0

9

bmp_mike написал(а):

Який  зміст в тебелі рангів?

Подивіться на ліву панель. Там в залежності від того, скільки у вас постів, вам автоматично присвоюється певний ранг. Зараз у мене їх тільки три: Новачок, Користувач та Активний користувач. Це своєрідний показник "досвіду" користувача як дописувача на даному форумі.
Я експериментую з різними варіантами персоналізації форума і виявлення форумного активу.

bmp_mike написал(а):

Але навіть для приколу щось не конче прагну бути серкретарем райкому .

Ну так запропонуйте вашу власну табель про ранги. А ми обговоримо.

До речі, чому у вас досі профіль не заповнений?  ;)

0

10

Ashnar Lynx написал(а):

Подивіться на ліву панель. Там в залежності від того, скільки у вас постів, вам автоматично присвоюється певний ранг. Зараз у мене їх тільки три: Новачок, Користувач та Активний користувач. Це своєрідний показник "досвіду" користувача як дописувача на даному форумі.
Я експериментую з різними варіантами персоналізації форума і виявлення форумного активу
Ну так запропонуйте вашу власну табель про ранги. А ми обговоримо.
До речі, чому у вас досі профіль не заповнений?

Щодо незаповненого профілю - постараюсь виправитись  :(
Щодо табеля про ранги - потрібно подумати. Все залежить від статусу форуму. Можливо в даній ситуації підходить тебель рангів депутатів: депутат сільської ради... Депутат ВР , Європарламенту , помічник  депутата , радник,  тощо.

0

11

Ой, щось мені останнім часом і слово "депутат", і слово "секретар райкому" звучать майже однаково  :D Треба щось веселіше придумати.

0

12

Lanselot написал(а):

Ой, щось мені останнім часом і слово "депутат", і слово "секретар райкому" звучать майже однаково   Треба щось веселіше придумати.

:rolleyes: Це точно. А якщо серйозно - назва форуму "Вільна республіка Ахеронт" зобов'язує до відповідного табелю про ранги. Думаю, Славік вже все продумав але тягне резину .  :cool:

0

13

bmp_mike написал(а):

Думаю, Славік вже все продумав але тягне резину .

Я не тягну резину. Просто не хочу нав'язувати своє бачення. Бо мені подобаються ранги з класичної афінської республіки, наприклад.  :cool: Або академічна система рангів. Найвеселішою мені видається японська система академічних рангів. Знаєте, як японською виходить "експерт"? Ші-хан.  :lol:
Так що, підбиваємо підсумки? Ось наступні системи рангів, які ви обрали:
1. Система рангів НКВС (Ланселот);
2. Система рангів СС (Ашнар);
3. Система рангів законодавчого корпусу (Майк);
4. Система рангів Давнього Риму (Ланселот);
5. Система рангів давніх Афін (Ашнар);
6. Класична академічна система рангів (Ашнар);
7. Японська академічна система рангів (Ашнар).
Відкривати голосування, чи так висловимось?

0

14

Скажу чесно, я систему СС і японську точно не вивчу!  :rolleyes:

0

15

Lanselot написал(а):

Скажу чесно, я систему СС і японську точно не вивчу

Так я ж їх чисто жартома запропонував  :lol:

0

16

Так все жартома...  :rolleyes:

0

17

Ashnar Lynx

Система класів чиновників у Росії

0

18

Сепия написал(а):

Система класів чиновників у Росії

Система рангів чиновників  теперішньої Росії чи старої дореволюційної Російської імперії?

0

19

bmp_mike

Дореволюційної.  Теперішня - не цікаво!

0

20

Дореволюційний табель про ранги - теж досить складний.

0

21

Сепия написал(а):

Дореволюційної.  Теперішня - не цікаво!

Зрозуміло.  :rolleyes:
Я ось що ще придумав - Система рангів злочиного середовища (тюремні ранги).  :D

0

22

bmp_mike написал(а):

Я ось що ще придумав - Система рангів злочиного середовища (тюремні ранги).

А що, це може бути класно. А скільки там тих рангів?

0

23

Lanselot написал(а):

А що, це може бути класно. А скільки там тих рангів?

Не знаю...  :mad: Хоча думаю, на нас вистачить.

0

24

bmp_mike написал(а):

Я ось що ще придумав - Система рангів злочиного середовища (тюремні ранги)

Михайле, ти що?  :lol: (бачиш, як легко примусити мене "тикати")
Як хочеш, а тебе я не уявляю в ранзі, наприклад, "пахана", або "смотрящего". А себе - у ранзі "дона". А як бути з новачками? Їх взагалі в тюрмі називають так, що язик не повертається процитувати. Ні, ця система рангів нам явно не підходить. Так що, мені приймати вольове рішення, і створювати систему рангів на власний розсуд? Тоді я обираю козацьку систему рангів. За Яворницьким. Вона мені найбільш подобається.

0

25

Ashnar Lynx написал(а):

Михайле, ти що?   (бачиш, як легко примусити мене "тикати")
Як хочеш, а тебе я не уявляю в ранзі, наприклад, "пахана", або "смотрящего". А себе - у ранзі "дона". А як бути з новачками? Їх взагалі в тюрмі називають так, що язик не повертається процитувати. Ні, ця система рангів нам явно не підходить.

:rolleyes: Пане "дон"! В принципі це був жарт. Хоча... хто його знає : принаймі було б оригінально. А язикаті назви можна і окультурити.

Ashnar Lynx написал(а):

Так що, мені приймати вольове рішення, і створювати систему рангів на власний розсуд? Тоді я обираю козацьку систему рангів. За Яворницьким. Вона мені найбільш подобається.

Отак завжди - "дони" ініціюють буцімто громадське опитування а потім приймають вольове рішення на "власний розсуд". :mad:

0

26

bmp_mike написал(а):

Отак завжди - "дони" ініціюють буцімто громадське опитування а потім приймають вольове рішення на "власний розсуд".

Ну так ви ж хотіли тюремні ранги. Ось я й "приміряв".  :lol:
Не хвилюйтесь, ви ж мене знаєте - я демократ, а не автократ. І якщо знайдеться така система, яка сподобається всім, я підкорюсь висновку більшості.

0

27

Ashnar Lynx написал(а):

Ну так ви ж хотіли тюремні ранги. Ось я й "приміряв".   
Не хвилюйтесь, ви ж мене знаєте - я демократ, а не автократ. І якщо знайдеться така система, яка сподобається всім, я підкорюсь висновку більшості.

Вірю, що десь там в глибині душі .... ти не такий "демократ" як Бард -жартую, звичайно. До речі, може запропонувати модераторам форуму ІК-УП тюремні ранги. З огляду на демократичність поглядів Барда і К. вони (тюремні ранги) там будуть в пошані.

0

28

bmp_mike написал(а):

Вірю, що десь там в глибині душі .... ти не такий "демократ" як Бард -жартую, звичайно.

Ага... Всі знали гарного хлопця Анакіна Скайуокера, а він - бац! - і став Дартом Вейдером. :lol:
Не-а, я вірний учень Майстра Йоди, і ніколи не підкорюся Темній Стороні Сили.

bmp_mike написал(а):

З огляду на демократичність поглядів Барда і К. вони (тюремні ранги) там будуть в пошані.

Я там давно уже не був, заходити навіть не хочеться. А що, там Бард уже завів такі порядки? Н-дааааа...
Мабуть-таки доведеться мені після того, як наб'ю собі руку як адміністратор форуму, писати проект ЕД-2. Бо з такими виконавцями від ідей Юлії Володимирівни нічого не лишиться.

0

29

Ashnar Lynx написал(а):

А як бути з новачками? Їх взагалі в тюрмі називають так, що язик не повертається процитувати.

це таке слово (вибачте), на "л" почниається, і з трьох букв? А що, було б весело... уявляю собі))

0

30

Шановний інтелекте! Може розкажете для неосвіччених, що таке "Ахеронт" взагалі? Теж звучить кумедно трохи)

0