Оце хтось постарався!
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться22007-09-18 17:46:11
Привіт, Lanselot! Може ти мені поясниш, чому в українському віртуальному просторi є такі сайти http://untp.kiev.ua/?
Кому це потрібно?
Поделиться32007-09-18 18:17:52
Привіт, Lanselot! Може ти мені поясниш, чому в українському віртуальному просторi є такі сайти http://untp.kiev.ua/?
Я поясню. УНТП - це одна з таких собі партійок-одноденок, чия єдина мета - створення враження, ніби в Україні піднімає голову фашизм. Тепер складаємо два і два: яка політична сила постійно педалює в своїй програмі "аранжевий хвошизм"? Оце і є замовник. Принцип qui prodest ніхто ще не відміняв. До речі, назва партії - це просто переклад з німецької назви NSDAP, просто частку "соціалістичний" завбачливо викинули.
Не кажучи про те, що подібні партії дуже зручні тим, хто постійно намагається ототожнити націоналізм з фашизмом. Оце буде другий замовник. А також ті, хто постійно заявляє, що, мовляв, західняки - це поголівно зрадники-фашисти-антисеміти, які прийдуть і будуть різати всіх навкруги. І я не здивуюсь, якщо в кінці-кінців з'ясується, що фінансує всіх їх одна і та сама контора. Адже принцип divide et impera також ніхто не відміняв, і є багато хто, хто мріє про відновлення імперій.
Поделиться42007-09-18 19:46:25
Ashnar Lynx
Тепер складаємо два і два: яка політична сила постійно педалює в своїй програмі "аранжевий хвошизм"? Оце і є замовник.
Цілком згодна. Лише одне питання - куди дивляться влада, антифашисти, громадськість?
Поделиться52007-09-18 19:59:10
Лише одне питання - куди дивляться влада, антифашисти, громадськість?
А вони й не дивляться. І правильно роблять. Будь-яка увага до цих партій-одноденок - це омріяний піар для них, і місце перед відеокамерами. А як вам відомо, з будь-якого відеоролика можна змонтувати його протилежність. Пам'ятаєте історію про "колючий дріт навколо Донбасу"? Отож на них просто не треба звертати уваги, і вони самі тихенько підуть в нікуди, як пішли інші.
Поделиться62007-09-18 21:45:17
Вони є в певній кількості кругом, не тільки в віртуальному просторі, і не тільки в укрїнському. Явище, звичайно, негативне і іноді дуже засмучує. Головне для них - привернути до себе найбільшу увагу. Сам стирав свастику з будки навпроти вікон і з гаража. В цьому плані - вони як комуністи, чи як Цушко))... шкідники мєлкопакостниє. дійсно, і куди міліція дивиться?...
Поделиться72007-09-18 22:30:12
Ashnar Lynx
Отож на них просто не треба звертати уваги, і вони самі тихенько підуть в нікуди, як пішли інші.
Не згодна. У хаті потрібно прибирати, а не залишати сміття із чотирьох кутів... :/
Поделиться82007-09-19 07:44:32
Я поясню. УНТП - це одна з таких собі партійок-одноденок, чия єдина мета - створення враження, ніби в Україні піднімає голову фашизм. Тепер складаємо два і два: яка політична сила постійно педалює в своїй програмі "аранжевий хвошизм"? Оце і є замовник. Принцип qui prodest ніхто ще не відміняв.
Абсолютно вірно. В минулому році на святкуванні УПА в Києві на Покрову у нас прибігли якісь такі дурники, переважно, явно неповнолітні. Явні провокатори. Їх прогнали, і вони пішли дебоширити на Хрещатик. Але доки дійшли, організатори мітінгу вже подзвонили міліції і та їх взяла. А не то Вітренко з Симоненком було би про що поговорити. Не інакше, як хтось із них їм і заплатив грошиками ФСБ.
А вони й не дивляться. І правильно роблять. Будь-яка увага до цих партій-одноденок - це омріяний піар для них, і місце перед відеокамерами. А як вам відомо, з будь-якого відеоролика можна змонтувати його протилежність. Пам'ятаєте історію про "колючий дріт навколо Донбасу"? Отож на них просто не треба звертати уваги, і вони самі тихенько підуть в нікуди, як пішли інші.
Це правильно. Нічого їх піарити. Тим більше, наявність сайту ще не означає реєстрації партії. А реєстрація партії - наявності її, як реальної організації. Он в СДПУ(о) було десь до мільйона членів. Віртуальних. Причому, вони не липові. Хтось колись кудись поступив. З них не брали внесків, нікуди не запрошували, і безплатно присилали газетку. Так це ще найкращий варіант, бо, як правило, реальних членів у таких партій просто нема.
Сам стирав свастику з будки навпроти вікон і з гаража. В цьому плані - вони як комуністи, чи як Цушко))... шкідники мєлкопакостниє. дійсно, і куди міліція дивиться?...
А... Свастика ще не означає дійсно фашистських переконань. Ми в дитинстві не дивлячись на весь ідеологічний пресинг, їх малювали. А чого? Убийте мене - просто не знаю. Ось так, щоб щось намалювати.
Поделиться92007-09-19 11:41:34
Не згодна. У хаті потрібно прибирати, а не залишати сміття із чотирьох кутів...
Та ж вони тільки й чекають, аби їх почали "прибирати". Це і є їхня мета, бо тільки таким чином вони до себе можуть привернути увагу. Знаєте анекдот про садиста та мазохіста? Оце якраз той випадок.
Поделиться102007-09-19 13:36:45
В минулому році на святкуванні УПА в Києві на Покрову у нас прибігли якісь такі дурники, переважно, явно неповнолітні. Явні провокатори. Їх прогнали, і вони пішли дебоширити на Хрещатик. Але доки дійшли, організатори мітінгу вже подзвонили міліції і та їх взяла. А не то Вітренко з Симоненком було би про що поговорити. Не інакше, як хтось із них їм і заплатив грошиками ФСБ.
О, я теж цей цирк бачив. Люди, видно внутрішньо були готові до провокацій від вітренківців та комуняк, тому коли організована колона бритоголових з червоними прапорами з мечем і молотом у центрі (це їх сайт, до-речі) підходила, то невеличкий кордон міліції перетнув їм дорогу, а пів-площі як один ринули назустріч. Що-правда, коли від них не побачили агресивних дій, а тільки укр.пісні з закликами "героям слава, їх ніхто не тронув, і вони собі пройшли на площі та стали скраєчку.
На мітингу було багато звичайних людей, що створювало приємне враження, хоча в мене настрій все одно був нервовий. Спочатку зробив зауваження хлопцю поруч, що він весь час "хай" викидує, той послухав і перестав. Потім взагалі причипився до чоловіка зі словами "Ви не на той мітинг прийшли, мабуть площі переплутали". Просто серед комуняк з прапором бачив точно такого чоловічка, і здалося, що це він. І обличчя в нього було якесь неприємне, хитре - ну точно шпійон! Вирішив на всяк випадок перевірити). Це викликало зацікавлення у людей навколо, влаштиували справжній допит. Бідна людина... Найцікавіше, коли він в опрравдання показав посвіччення організатора мітингу (і таке буває), а потім ще його товариш підійшов зі словами "якісь проблеми?" Одне слово, було трошки соромно перед людиною і довелося вибачитись. Але хоч зачепився з людьми навколо і приємно поспілкувався).
Потім мені треба було йти - не дочекався кінця. Не знаю, може ту гоп-компанію разом із міліцією потім і випровадили, цього не бачив.
А... Свастика ще не означає дійсно фашистських переконань. Ми в дитинстві не дивлячись на весь ідеологічний пресинг, їх малювали. А чого? Убийте мене - просто не знаю. Ось так, щоб щось намалювати.
А... гуртом не збиралися, щоб піти комусь морду набити)). Це ж і є основне переконання, за яким туди іде з відповідними нахилами молодь.
Поделиться112007-09-19 14:27:37
А... гуртом не збиралися, щоб піти комусь морду набити)). Це ж і є основне переконання, за яким туди іде з відповідними нахилами молодь.
Ні, битися-билися, але це не було пов'язано. Там, радше, спрацьовувала якась романтика від любимих фільмів того часу, типу "Штірліца". Але ідеологічного наповнення в тому не пам'ятаю.