Як першу тему в рубриці Новини, ризикну запропонуати не зовсім новину. Прочитала на УП цю статтю - і хотіла б почути, що думає шановне панство з приводу викладеного авторкою бачення предвиборчої каипанії. http://epravda.com.ua/news/2007/9/10/56743.htm
За кого нас мають політики (стаття)
Сообщений 1 страница 15 из 15
Поделиться22007-09-13 08:38:07
Весела статейка. Я досить регулярно дивлюсь новини по НТН, а з політичної реклами там іде тільки реклама ПР. Так що "окультурююсь". Це дійсно шедевр маразма, і дійсно розрахований на бомжів.
У зв'язку з цим згадую потрясаючу сценку, побачену мною перед минулими виборами. Увечері, перед закриттям гастроному в ньому тільки я і три продавця. Ну і мій собака у двері заглядає. Ще біля алкогольного відділення дві особи, які тяжко назвати людьми - не бомжі, але синяки повні. Наповнюють сумку якоюсь дешевою гидотою. Чим - не знаю. Вони мене зацікавили, коли підійшли до відділення з ковбасами, уже з повною сумкою. І стали купувати закусь. Довго радилися, взяти дві сосиски чи три Зійшлися на двох. Потім поцікавилися у продавщиці, чому сосиски такі дорогі. А потім один із них заявив: "Ось прийде до влади Янукович - буде дешева закуска!" І під гомеричний сміх мій і продавців гордо вийшли з магазину. Одна з продавщиць їм услід сказала: "Ось це і є справжній янучарський електорат!", після чого ми ще довго сміялися.
Поделиться32007-09-13 18:57:09
що думає шановне панство з приводу викладеного авторкою бачення предвиборчої каипанії
А нічого не думаю, бо авторка попросту виклала в своїй статті все так, як воно є. Єдине, чого в цій статті не вистачає, так це не останньої репліки про знищення одного з двох міфів, а додати, що ці два міфи є насправді частиною одного великого Міфу. А полягає він у тому, що люди вважають, що "Україна буде..." (підставте потрібне), а при цьому мають на увазі "якось саме собою, мені тільки треба скласти руки і чекати".
Колись Бенджамін Франклін, здається, казав: "Найбільша людська дурість - вважати, що коли вони проголосують за того кандидата, який обіцяє щось краще, ніж інше - вони це отримають без поту, важкої праці, а іноді - жертв. Тому завжди вибирайте не того, хто більше роздає, чи хто більше обіцяє - цим займаються всі політики, а того, хто пропонує вам докласти своїх рук до побудови майбутнього, і сам не шкодує своїх сил на це".
Ось таким підсумком я б закінчив цю статтю. І це усе, що я можу закинути їй. В остальному - стаття дуже хороша, і як каже лицар Ланселот, дуже весела
Поделиться42007-09-15 12:18:45
Шновні, вибачаюсь - підкинула тему і втекла... Але нині маю багато роботи. Після 30 вересня, сподіваюся, буде більше часу.
Поделиться52007-09-17 13:02:23
Шновні, вибачаюсь - підкинула тему і втекла... Але нині маю багато роботи. Після 30 вересня, сподіваюся, буде більше часу.
Та ми все розуміємо (мовчу, мовчу, але з огляду того, яку статтю ви підкинули, у мене закрались деякі підозри, не хвилюйтесь, позитивні).
Поделиться62007-09-21 16:00:43
Особливе враження справила не стаття а коментар до неї "чтобы не мешали жить вот таким ублюдкам?"
Щось знайоме прозвучало в цьому коментарі. Згадав - це ж з біг-борду "Вільних демократів" . В нас правда цей ублюдко-борд демонтували а в Львові тільки слово заклеїли.
Поделиться72007-09-27 17:47:29
Доброго дня!
Що треба сказати: політики мають народ за бидло, тому, що нажаль, зараз більшість виборців цим бидлом і є.
Ось вже три роки Біло блакитні та помаранчеві нав'язують виборцям ту саму виставу....
але виборці знов йдуть за Вітьками та Йулькою. Може досить? Може почнему думати про жовто-блакитну Україну?
Поделиться82007-09-27 19:09:49
Що треба сказати: політики мають народ за бидло, тому, що нажаль, зараз більшість виборців цим бидлом і є.
Ось вже три роки Біло блакитні та помаранчеві нав'язують виборцям ту саму виставу....
але виборці знов йдуть за Вітьками та Йулькою. Може досить? Може почнему думати про жовто-блакитну Україну?
Запитання : а хто сьогодні, на Вашу думку, є представниками жовто-блакитної України?
Поделиться92007-09-27 19:12:18
Вважаю, що ми їх не побачимо, докі будемо славити помаранчевих або біло-блакитних.
Поделиться102007-09-27 19:31:03
Вважаю, що ми їх не побачимо, докі будемо славити помаранчевих або біло-блакитних.
Майн Готт!!! Ну давайте без баталій, а? Оцей форум і є жовто-блакитний, де "несть ані юлька, ані вічника, ані нанайця", пробачте мені за парафраз слів Христа.
Поделиться112007-09-27 19:40:47
Ashnar Lynx
А де Ви побачили тут баталії?
я не бачу жодної
Поделиться122007-09-27 19:43:40
я не бачу жодної
Прааавильно. Ось і давайте їх не затівати, а? А то ви ж знаєте, яких я переконань, транзитивно як і я знаю ваші.
Поделиться132007-09-27 19:45:56
Ashnar Lynx
але ми ж з Вами не сперечаємость, я навіть прийшла у ВАш приватний Клуб, знаючи про Ва
ші особисті переконання
Отредактировано Minna (2007-09-27 19:46:26)
Поделиться142007-09-27 19:56:52
але ми ж з Вами не сперечаємость, я навіть прийшла у ВАш приватний Клуб, знаючи про Ва
ші особисті переконання
За що я вас дуже ціную. :thank_you:
Я створював його просто для відпочинку, а не чергової серії розмов про політичні уподобання. Максимум - про стратегічні плани на майбутнє України незалежно від того, з якою політичною силою їх пов'язувати.
Поделиться152007-10-10 04:11:05
Хто впізнає людину на аватарі - з мене пиво!
На аватаре железный нарком Лаврентий Павлович БЕРИЯ .
А глаза добрые-добрые ( потому что патроны закончились ).
Не хочу пива, хочу на лесоповал!
Отредактировано Либерал (2007-10-15 01:31:31)