Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Флуд » Ку-ку!

Ку-ку!

Сообщений 31 страница 44 из 44

31

Lanselot написал(а):

Тільки даремно Ви його так лаєте. Не янук, зрештою...

Звичайно, тому дідьки вже дали гарячу роботу  ;) , а цей ще пакостить...
Я не про це. От кортить вже як цікаво – мабуть всі вже ознайомлені з даною особою, - чому підпис не: всіх, хто прийде, приїде, прилетить, - запрошую!   ,? :P

0

32

чивинебачилитакого написал(а):

Звичайно, тому дідьки вже дали гарячу роботу

Думаєте, ми з Вами в рай потрапимо?  ;)

чивинебачилитакого написал(а):

Я не про це. От кортить вже як цікаво – мабуть всі вже ознайомлені з даною особою, - чому підпис не: всіх, хто прийде, приїде, прилетить, - запрошую!   ,?

Мабуть, уже пора зняти. Хоча я з задоволенням вип'ю пива з усіма вами, якщо доберетеся до Києва  :D

0

33

Я би з радістю! :D Але поджуся прийти тільки за одної умови - якщо п. Lanselot зробить ласку і мене пристрелить. Іншого такого щасливого шансу в мене в житті вже, мабуть, і не буде.

0

34

Ну, якщо Вам уже так хочеться... Тільки зі своїм пістолетом приходьте, у мене нема.  :rolleyes:

0

35

У мене теж нема :( Доведеться упитись пивом :)

0

36

Lanselot написал(а):

Думаєте, ми з Вами в рай потрапимо?

Це ще невідомо. Років із 9,5 назад мене завернули, так що я так далеко не побував.
Але на всяк випадок у мене є профільна кваліфікація з допуском до обслуговування котлів теплотворністю до 65 гігакалорій на год., не пропаду.  :yes:   Знаєте, панам всюди добре – сидять в котлі і гріються, а бідний робітник мусить дрова рубати і під той котел підкладати… :haha:

0

37

А програмісти в рай не потрапляють, як відомо зі старого анекдота. :D

0

38

А мені рай взагалі не цікавий :)

0

39

Ну, тоді вам усім забезпечена хороша компанія.  :rolleyes: Та й мені, мабуть, теж. Я не зарікаюсь стосовно раю, але надія мінімальна.

0

40

Пам'ятаю, як я шокували агітаторів ієговістів тим, що казала, що рай мене не цікавить :)
Це їх вбивало... та вони відставали

0

41

Мій брат бувши підлітком сектантів ганяв ще крутіше. Коли до них із товаришами підходили "поговорити", вони чесно слухали декілька хвилин, і коли "проповідник" уже вирішував, що "вхопив душу", один із них повертався до товаришів і говорив: "ну все, кінчайте слухати, ми на чорну месу запізнюємося"  :P

0

42

:/ А зі мною хотіли поговорити про справедливість, то я їм повідомив, що справедливість настане тоді, коли їх організація перестане існувати, а самі вони стануть нормальними людьми - не ставитимуть себе вище за інших.

0

43

Ой, панове, аби там тільки справедливість... При Йонівському монастирі існує організація родичів, діти яких зараз перебувають чи перебували у сектах. Ох, там і наслухаєшся... І надивишся. Жертви білого братства так і не відновилися в психічному плані. Та й інших таких вистачає.  :mad:
Втім, зараз для цього не потрібно йти в секту. Достатньо попасти в якусь псевдоправославну організацію, типу "ЄдіОта"...

0

44

А зі мною хотіли поговорити про справедливість, то я їм повідомив, що справедливість настане тоді, коли їх організація перестане існувати

А я вважаю, що загальна справедливість не існує у цьому світі :/

0

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Флуд » Ку-ку!