Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Флуд » Ку-ку!

Ку-ку!

Сообщений 1 страница 30 из 44

1

Хто-хто в теремочку живе?  :rolleyes:

0

2

Йа-йа, натюрліх!

0

3

Lanselot написал(а):

Невже це тей самий ЛАНСЕЛОТ?! Доброго дня! Як у Вас справи? Все воюєте з начальством? :)

0

4

Той самий? А де ми з Вами вже зустрічалися?  :rolleyes:
А з начальством - воюю! Святе діло. Та поки успіх полягає тільки в тому, що воно мені кланяється з десяти метрів, а при наближенні старається зникнути.  :lol: І то добре.

0

5

Ось яке до мене чудо сьогодні в кімнату залетіло. Довжиною сантиметрів у вісім. Називається воно - "Мертва голова". Страшенно симпатичне чудо. Шкода, але коли стемніє, його доведеться випустити, бо згорить на люстрі.
[реклама вместо картинки]

0

6

Будете сміятися, але увечері до мене завітала ще одна Мертва голова. На цей раз у кімнату до мами.  :D Вивелися вони десь поряд, чи що?
Одним словом, ми півночі воювали з кішкою, яка пробувала їх ловити, а вони, як тільки вимикалося світло, починали ширяти по кімнаті аж ніяк не безшумно.  :rolleyes:
Ось "моя" уже на вікні:
Сьогодні з ранку ми вже, як здається, без гостей...

0

7

Шановний Lanselot, хоч я і не п"ю пива, але перше, що спадає на думку щодо Вашого аватара - це "цвєток душистих прєрій Ларєнтій Палич Бєрій" :D Втім, можливо тут винні характерні окуляри... То все ж таки - хто то є?  :rolleyes:
А Мертва голова і до мене колись була прилітала. Я сама ледь не вмерла, бо боюся їх страшенно... У Вас, маубть, залізні нерви - воно ж, коли летить, ще й гуде...

0

8

Браво, Нірвано! Це дійсно Берія у віці близько 35 років.  :D Поздоровляю, бо, дійсно, жодна людина до Вас ніколи не вгадала, хто це. А у мене на Асьці ця аватара висить уже мабуть із півроку!  :rolleyes: Якщо не п'єте пива, то можемо чогось іншого випити. Наприклад, грузинського вина  :rolleyes: В честь Лаврентія Павловича.
До речі, це не окуляри, а пенсне, і у мене теж таке є!  :rolleyes:

А літають Мертві голови дійсно з дуже характерним звуком. Гудіть вони починають тільки, якщо їх придушити. Але той, за яким полювала кішка не гудів. Нерви у мене дійсно міцні, і я не лякаюсь. Ось чого лякаюсь ув-ві сні, так це кажанів. Вони дуже симпатичні, але у мене на старій квартирі вони залітали ледь не через ніч, і спросонку було дійсно страшно.  :rolleyes:

0

9

Ось який у мене пес хакер. Навіть спить з ноутбуком  :rolleyes:

0

10

Не зовсім пристойний аудіофайл для патріотичної агітації  :rolleyes:
http://w13.easy-share.com/5429641.html

0

11

Усім доброi ночi! Сьогодні зареєструвалася на цьому  сайті й прийшла познайомиться. І помилуватися на свою аватару... :)
І до побачення. Завтра зустрінемося

0

12

Всім привіт, особливо Ашнару! Радий бути в такому приємному товаристві)

Отредактировано lovej (2007-09-18 17:15:45)

0

13

lovej
Сережка, привет!

0

14

І я Вас радий тут бачити)) Ви не скажите, чому ніхто з користувачів не вписує свої особисті дані, не всі ж один одного знають, як ми з Вами.

0

15

lovej

От Лисичку-сестричку я здається знаю. Але щось тут вона така тиха і сумирна, що аж незвично!!!

0

16

Познайомте мене з нею)

0

17

Lanselot написал(а):

Ось який у мене пес хакер. Навіть спить з ноутбуком  :rolleyes:

Він іще і телеман у Вас, прям як я :).
За власними спостереженнями, до-речі, прийшов до висновку, що мій кіт в деяких випадках був розумнішим за мене. Принаймні, щодо вчасно поїсти та поспати).

0

18

А мій ось тільки що у дощ відмовився гуляти. Вже точно - розумніший.

0

19

Lanselot

Я, коли свою собаку у дощ веду на вулицю, то вона, стоячи під козирком, спочатку довго оглядається на мене. Наче запитуючи, чи я не здуріла йти гулять у таку погоду.

Отредактировано Сепия (2007-09-19 17:00:09)

0

20

Мій виходить, робить все під найближче дерево, і, якщо дощ, то моментально у під'їзд. Якщо просто не хоче гуляти, то ліниво йде трохи далі, там стає і дивиться на мене з великим докором  :rolleyes: Але ж йому треба гуляти! Він цілий день спить, а для його вікового артроза йому потрібно більше ходити!

0

21

Приветствую всех! :)
Дотянула, наконец, мягкие рыжие лапы до компьютера и первым делом к Вам, г-н Ашнар! :)

0

22

Lanselot написал(а):

Поздоровляю, бо, дійсно, жодна людина до Вас ніколи не вгадала, хто це. А у мене на Асьці ця аватара висить уже мабуть із півроку!

Не дивно в Українському радянському енциклопедичному словнику його навіть нема (даремно гортав).
Давно не бачив Вашого песика на аватарі. :D

0

23

чивинебачилитакого написал(а):

Не дивно в Українському радянському енциклопедичному словнику його навіть нема (даремно гортав).

Цілком симптоматично. А це ж людина, яка єдина в СРСР пробувала нерепресивно розрулити ситуацію з УПА. До речі, в радянських енциклопедичних виданнях про Другу світову війну його теж не було. Заструпника Голови ДКО! Уже цього достатньо, щоб зацікавитися ним, вірно?  :cool:

Давно не бачив Вашого песика на аватарі.

Можете поглянути тут.
http://photofile.com.ua/users/orysja/3228095/

0

24

То хто у хатинці живе? :cool:  Не змерзли на заході пам*яті голодомору ?
У Вас був такий обережний тон голосу... ;)

0

25

А, то це Ви дзвонили.  :lol: Захід сьогодні. І ще не голодомору. Але я туди не піду з однієї простої причини: знову ніхто не знає куди і коли йти. Задовбали ці праві! Вічно у них якісь "кремлівські таїни", ні, щоб нормально на сайт "Майдан" чи ще кудись зкинути. Втім, я не дуже в обіді, бо мені треба рукопис вичитувати. Зараз подивлюсь новини й форуми, обкладусь котами-собаками і буду читати.  :rolleyes:

0

26

обкладусь котами-собаками і буду читати.

:D

0

27

У Вас ніби по-одному котові-собаці?  І цікава же тригонометрична фігура получається -

Lanselot написал(а):

трикутник

;)

До речі, «згадав»!!! :boast:    Того поца Лаврентієм звати!!! :rtfm: Тільки от біда – пиво я п*ю так само, як і згадав – в «лапки» треба брати.  :rofl:

0

28

Того поца Лаврентієм звати!!!

Ага.  :rolleyes: То пиво будемо пити.  :rolleyes: Тільки даремно Ви його так лаєте. Не янук, зрештою...  ;)

0

29

:rolleyes: Це, схоже теж він.  :D

0

30

Це я зі зйомки собі такий прикол у телефон зробила.  :lol:

0

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Флуд » Ку-ку!