Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Статус даного форуму

Статус даного форуму

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Шановні відвідувачі, я щиро вибачаюсь перед Вами за незручності, які ви можете відчувати протягом найближчих кількох тижнів, поки форум набуватиме того вигляду, яким він повинен бути згідно моїх уявлень. Дозволю собі викласти задачі, для яких створено цей форум:
1. Створення і обговорення універсального Статуту Форуму, який може бути використаний для будь-якого іншого дискусійного майданчика.
2. Обговорення моделей та механізмів різних варіантів дискусійних майданчиків.
3. Будь-що, обговорення чого буде необхідним більш як трьом користувачам, і за вашою вимогою я створю відповідний розділ.
Прохання не флудити, не сваритись і не перетворювати форум на смітник. Якщо вам щось потрібно, не вагайтесь, і одразу звертайтесь до мене по допомогу, пораду абощо.

Щиро Ваш,
Ashnar Lynx

PS: Забув сказати. Форум взагалі-то україномовний. Але за згодою дискусантів можна використовувати будь-які інші мови.

0

2

Шановний Ашнар!

Питання не до Статусу - тут все зрозуміло. Хочу запитати Вас, чому на відповідь встановлено термін не більше 30 хвилин? До певної міри , це не конче зручно. Відійшов на хвильку , щоб обдумати відповідь а тут бац і перевищення часу.

0

3

bmp_mike написал(а):

Хочу запитати Вас, чому на відповідь встановлено термін не більше 30 хвилин?

Я лишив установки по замовчанню. Якщо необхідно, встановлю більший ліміт, тільки скажіть, на який приблизно. Бо безліміт я чисто фізично поставити не можу - сесія попросту повисатиме у повітрі.

0

4

Ashnar Lynx написал(а):

Я лишив установки по замовчанню. Якщо необхідно, встановлю більший ліміт, тільки скажіть, на який приблизно. Бо безліміт я чисто фізично поставити не можу - сесія попросту повисатиме у повітрі.

Не знаю  :mad: Як краще для форуму так і робіть. . Мені , 30 хвилин замало.

Отредактировано bmp_mike (2007-10-10 01:04:09)

0

5

bmp_mike написал(а):

Як краще для форуму так і робіть.

Для форуму краще те, що хочуть його користувачі. Добре, давайте подивлюсь, може, вдасться зробити ліміт до години. Я зараз підняв вдвічі всі параметри по таймаутах, гляньте, чи вийшло.

0

6

Ashnar Lynx написал(а):

Для форуму краще те, що хочуть його користувачі. Добре, давайте подивлюсь, може, вдасться зробити ліміт до години. Я зараз підняв вдвічі всі параметри по таймаутах, гляньте, чи вийшло.

Обов'язково гляну. Хоча... я вже пристосувався до діючих "аутів " і перед тим, як відіслати повідомення копіюю в буфер - на всяк випадок.  :rolleyes:

0

7

Ashnar Lynx написал(а):

Не працює - знову та сама картина : видає повідомлення перевищено 30-хвилинний ліміт часу-  і все!

0

8

bmp_mike написал(а):

Не працює - знову та сама картина : видає повідомлення перевищено 30-хвилинний ліміт часу-  і все!

Зараз іще покопаюсь. Аж самому цікаво стало  ;)
Оффтоп: Майку, листа зі статтею отримали?

0

9

Здравствуйте.
Я по поводу ЦВЕТА текста на сайте.
Наверное, для улучшения контрастности на сайте следует применять ТЁМНОсиний, ТЁМНОкоричневый, ТЁМНОзелёный или ЧЁРНЫЙ текст на сайте.
Какое мнение других пользователей и администратора?
Спасибо.

Отредактировано Либерал (2007-10-12 21:39:27)

0

10

В останній час досить часто видає повідомлення "Сервис временно недоступен!"
Цікаво це тільки в мене, чи може глюк форуму? :mad:

Отредактировано bmp_mike (2007-10-15 18:53:13)

0

11

bmp_mike написал(а):

В останній час досить часто видає повідомлення "Сервис временно недоступен!"

А я F5 тисну і все гаразд. Тільки іноді приходиться тиснути двічі або тричі. В розряд незручностей цей випадок не потрапив.

0

12

dadon написал(а):

А я F5 тисну і все гаразд. Тільки іноді приходиться тиснути двічі або тричі. В розряд незручностей цей випадок не потрапив.

Вдячний за пораду. Хоча в одному не погоджуюсь  - все таки це незручність.  :rolleyes:

0

13

bmp_mike написал(а):

Вдячний за пораду. Хоча в одному не погоджуюсь  - все таки це незручність.

Я уже перевіряв - це не від мене залежить, а від навантаженості сервісу, на якому розгорнутий форум. Вирішити це вдасться тільки тоді, коли ми перейдемо на власний сервер, а це менш ніж за рік навряд чи можливе.

0

14

Ashnar Lynx написал(а):

Я уже перевіряв - це не від мене залежить, а від навантаженості сервісу, на якому розгорнутий форум. Вирішити це вдасться тільки тоді, коли ми перейдемо на власний сервер, а це менш ніж за рік навряд чи можливе.

Нічого страшного - це не головне. Мене більше хвилює низька активність учасників.  :cool:

0

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Статус даного форуму