Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Козацька система рангів на форумі

Козацька система рангів на форумі

Сообщений 31 страница 42 из 42

Опрос

Пропоную реалізувати козацьку систему рангів в такому вигляді
Підтримую

66% - 4
Не підтримую

16% - 1
У мене є доповнення, вказане нижче.

16% - 1
Голосов: 6

31

чивинебачилитакого написал(а):

Адміністратор може назватися характерником.  Влада перша має притримуватися законів, нею виданих, чи не так?

А я не характерник. Я штучний інтелект. Вважайте це виключенням, яке повинно потверджувати правило  ;)

0

32

vulcan написал(а):

Це,часом, не Троцький ?

Ні.  :rolleyes: Навіть національність - не та.

bmp_mike написал(а):

Lanselot ,  коли будем пити пиво?

З Вами - в будь-який приїзд.  :D

0

33

Прохання оприлюднити систему зміни рангів. виходячи з кількості постів учасників.

Отредактировано bmp_mike (2007-10-19 17:10:19)

0

34

Lanselot написал(а):

bmp_mike написал:
Lanselot ,  коли будем пити пиво?З Вами - в будь-який приїзд.

Приїхати-то можна, але якщо у Вашому телефоні знову буде відключений звук, то доведеться йти з Андрієм на каву (замість з Вами на пиво), для затравки...

0

35

У мене це буває рідко. І зараз телефон, який верещить, як парад на День Незалежності (з тим же змістом до виконання  :rolleyes: )

0

36

А може у Вас мій старий номер телефону? Про всякий випадок, кидаю ще раз у ЛС.

0

37

Записано.

До рангів…
Я так розумію, що «досягнувши» кількістю повідомлень високого звання, учаснику форуму за бажанням залишається хіба добирати плюси-мінуси?
Трохи здорового спортивного азарту малувато – на ІК був один, що того звання досяг би за день, по три слова на пост…
А якби зробити залежність звання-оцінка, причому вагу оцінки (поваги) також узалежнити від оцінювання різними (не одним) учасниками? Математик запропонував би відповідну формулу.
Але, звичайно, тут присутні дві сторони медалі – з хорошого боку є інтерес більший писати змістовні пости, оцінювати і бути оціненим; а з поганого - також писати змістовні пости, оцінювати і бути оціненим.

0

38

Та не парьтесь ви, так же скрізь. Так двіжок працює. Максимум, що Ви можете добитися - після якоїсь астрономічної кількості постів обирати собі звання особисто.

0

39

Lanselot написал(а):

Та не парьтесь ви

У Вас, окрім шекспірівського, в запасі часом немає козацького імені, наприклад: Тримайхвістпістолетом?

0

40

Мене це цілком влаштовує  :rolleyes: Тим більше - а чому саме шекспірівське?  :O

0

41

Я не дуже знайомий з класикою, але припускаю існування п*єси "Король Артур і рицарі круглого столу".
Хоч до цієї особистості зверталося багато інших... Ланселот був найближчим другом короля і королеви.

0

42

Взагалі, я найбільше люблю Мелорі. А ось чи є у Шекспіра така п'єса... Даруйте мою необізнаність, навіть не знаю.
Що стосується Ланселота, як персонажа, то в ньому є багато позитивного крім того загальновідомого любовного трикутника, в якому, втім, сучасна людина навряд чи може вбачати щось неприпустиме.

0

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Козацька система рангів на форумі