Вільна республіка Ахеронт

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Козацька система рангів на форумі

Козацька система рангів на форумі

Сообщений 1 страница 30 из 42

Опрос

Пропоную реалізувати козацьку систему рангів в такому вигляді
Підтримую

66% - 4
Не підтримую

16% - 1
У мене є доповнення, вказане нижче.

16% - 1
Голосов: 6

1

Ось система, яку я пропоную реалізувати на даному форумі:

1. Син.
Сином називали козака, який щойно вступив до Січі, і який прикріплений до батька-січовика, більш досвідченого козака, який повинен його вчити. До уваги брався не вік, а саме час вступу. Тобто "батьку" могло бути 20, а "синові" 40.

2. Січовик. Пояснення, див. вище.

3. Старшина.
Обирався товариством на відкритих виборах, і відав якимсь аспектом життя куреня.

4. Курінний отаман.
Обирався товариством, і був військовим командиром куріня. Всього в Січі було було 38 курінів.

5. Кошовий отаман.
Обирався товариством і був військовим командиром "кіша", тобто запорізького війська. Кошовим отаманом був, наприклад, Іван Сірко.

6. Гетьман.
Зрозуміло всім, гетьман був керівником всієї Січі.

7. Коронний гетьман.
Цей ранг стосувався реєстрових козаків, і теоретично вважався вищим за гетьмана.

0

2

Від Ланселота поступила поправка:

0. Джура.

0

3

хто такий Джура? Пригадую тільки уривок з пісні гурту Рутенія: "Джуру забили, смерть над Дніпром..."

Проголосував за 1, але маю пропозицію. 7 пункт прибрати (навіщо нам чиясь корона?), а до 6-го додати умови, що він повинен бути один.

0

4

lovej написал(а):

хто такий Джура?

Дослівно - товариш, друг. Це людина, яка живе на Січі, але звання козака ще не отримала.

lovej написал(а):

до 6-го додати умови, що він повинен бути один

А от цього не можу. Хіба що задерти умову присвоювання рангу так високо, що тільки флудер вищого гатунку зможе його отримати. :lol:

0

5

Ashnar Lynx написал(а):

Дослівно - товариш, друг. Це людина, яка живе на Січі, але звання козака ще не отримала.

Як правило, джурами були підлітки.

0

6

До речі, що на форумі за фокуси з годинником? У мене в профілі він ніби виставлений, а показує тут щось досить дивне.

0

7

Оскільки більшість висловилась "за" козацьку систему рангів, я її уже створив. Насолоджуйтесь, панове січовики  :cool:

0

8

Ashnar Lynx написал(а):

Оскільки більшість висловилась "за" козацьку систему рангів, я її уже створив. Насолоджуйтесь, панове січовики

:mad:  А я не січовик - а син!

0

9

bmp_mike написал(а):

А я не січовик - а син!

А вам ще 8 постів до цього треба  :lol:

0

10

Ashnar Lynx написал(а):

А вам ще 8 постів до цього треба

А я то думав мене знову обділили посадою. :rolleyes: Жарт звичайно - я так і зрозумів.
Інше питання - де нам набрати джур та синів. А то на форумі будуть одні січовики. І ще одне - що це звання в одного з користувачів "Штучний інтелект " ? В пропонованому переліку рангів я щось такого не зустрічав. :cool:

0

11

А це особистий титул.  :rolleyes:

0

12

bmp_mike написал(а):

Інше питання - де нам набрати джур та синів.

Я уже запросив. Ось там Комісар Ржевський з'явився. Дуже непогана людина, як я знаю.  :cool:

bmp_mike написал(а):

І ще одне - що це звання в одного з користувачів "Штучний інтелект " ?

Адміністратор має право на особистий титул, Орися права.

0

13

Ashnar Lynx написал(а):

Адміністратор має право на особистий титул, Орися права.

Та я хіба заперечую. Головне зміст і наповнення форуму а не титули.

0

14

А, не скажіть. Аксесуари завжди теж мають сенс.

0

15

Lanselot написал(а):

А, не скажіть. Аксесуари завжди теж мають сенс.

До речі про аксесуари. Цікаво , а  адмін буде наділяти рангованих якимись іншими аксесуарами , окрім самих рангів. Чи будуть нагороди за "особливі заслуги"?

0

16

bmp_mike написал(а):

Цікаво , а  адмін буде наділяти рангованих якимись іншими аксесуарами , окрім самих рангів. Чи будуть нагороди за "особливі заслуги"?

Наскільки я розумію, по досягненні максимального рангу користувач отримує можливість сам собі встановити персональний ранг. Втім, на прохання користувача і за згодою інших, я можу й "нагородити рангом"  :lol:

0

17

:thank_you:  :big_boss:  :boast:  :dance:  :banned:
А я вже теж Січовик!

0

18

Ashnar Lynx написал(а):

Наскільки я розумію, по досягненні максимального рангу користувач отримує можливість сам собі встановити персональний ранг. Втім, на прохання користувача і за згодою інших, я можу й "нагородити рангом"

Мова не про ранг а про ордени та медалі "за особливі заслуги". :rolleyes:

0

19

bmp_mike написал(а):

Мова не про ранг а про ордени та медалі "за особливі заслуги".

А-а. Тоді інша справа. Ідея цікава, про нагороди. Поміркую над тим, як це реалізувати  ;)

0

20

Lanselot написал(а):

Як правило, джурами були підлітки.

Можна закріпити за мною назавжди  :)
І звучить красиво.

Ashnar Lynx написал(а):

Адміністратор має право на особистий титул...

Хто із Вас точно не вийде - так це Штірліц :D

Отредактировано lovej (2007-09-21 16:43:00)

0

21

lovej написал(а):

Можна закріпити за мною назавжди

Не можу. Воно в системі рангів закріплене як автоматичне, а тому персональним бути не може.

0

22

lovej написал(а):

Хто із Вас точно не вийде - так це Штірліц

Чому ні?

0

23

Бо наш "штучний інтелект" на приховування інформації явно не запрограмований.
Це моя особиста думка, як там кажуть, імхо.

Отредактировано lovej (2007-09-21 17:58:25)

0

24

Якщо я хочу бути козаком, то вільним. Нема в мене пошани до рангів та системи.  Людину я ціную лише за  людяність,  все інше-набір умовностей, які деколи доводиться терпіти.

0

25

vulcan написал(а):

Якщо я хочу бути козаком, то вільним. Нема в мене пошани до рангів та системи.  Людину я ціную лише за  людяність,  все інше-набір умовностей, які деколи доводиться терпіти.

Хочете, я зроблю вам персональний ранг - "вільний козак"? ;)
А система рангів просто показує, скільки людина зробила постів на форумі. Нічого особливого в цьому немає. Реальна повага на цьому форумі показується не за допомогою системи рангів, а отим пунктиком "Уважение".

0

26

Lanselot написал(а):

Хто впізнає людину на аватарі - з мене пиво!

Це,часом, не Троцький ?

0

27

Ashnar Lynx написал(а):

Хочете, я зроблю вам персональний ранг - "вільний козак"? 
А система рангів просто показує, скільки людина зробила постів на форумі. Нічого особливого в цьому немає. Реальна повага на цьому форумі показується не за допомогою системи рангів, а отим пунктиком "Уважение".

Шановний Ашнар, чому до цих пір не виконано обіцяне - зробити vulcan вільним козаком?  :cool:

0

28

vulcan написал(а):

Це,часом, не Троцький ?

Lanselot ,  коли будем пити пиво? :rolleyes:

0

29

bmp_mike написал(а):

Шановний Ашнар, чому до цих пір не виконано обіцяне - зробити vulcan вільним козаком?

Вже виконано  ;)

0

30

(( Адміністратор має право на особистий титул, Орися права.))

Адміністратор може назватися характерником.  Влада перша має притримуватися законів, нею виданих, чи не так?  ;)

0

Вы здесь » Вільна республіка Ахеронт » Адміністративні питання » Козацька система рангів на форумі